Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Bursa İl Teşkilatı Sandıklı’da toplandı

Ak Parti Bursa İl Teşkilatı Eğitim ve İstişare Toplantısı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Hüdai Kaplıcalarında bulunan termal bir otelde yapıldı.Sabah saat 10.00 da başlayan toplantıya, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 22:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Bursa İl Teşkilatı Sandıklı’da toplandı

Ak Parti Bursa İl Teşkilatı Eğitim ve İstişare Toplantısı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Hüdai Kaplıcalarında bulunan termal bir otelde yapıldı.

Sabah saat 10.00 da başlayan toplantıya, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, eski Bakanlar Efkan Ala ve Mehmet Müezzinoğlu ile Milletvekilleri katıldı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve misafirleri otelde karşılayan Sandıklı Belediye başkanı Mustafa Çöl ‘’ Sandıklımız Bursa AK Parti İl Başkanlığının programı dolayısı ile ilçemizde 3 Bakan 7 milletvekili 17 belediye başkanını misafir ediyor. Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu, eski İçişleri Bakanımız Efkan Ala, Eski Sağlık ve Çalışma Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nu karşıladık. Bakanlarımız ile ilçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Güzel ve kadim ilçemizde konuklarımızı ağırlamak büyük bir onur’’ dedi.

Fotoğraf çekiminin ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.