Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığından komşuluk seferberliği

AK PARTİ ANKARA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI, 65 YAŞ VE ÜSTÜ İLE KRONİK RAHATSIZLIĞI OLAN KİŞİLERE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GETİRİLMESİNİN ARDINDAN “KOMŞULUK SEFERBERLİĞİ” BAŞLATTI.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2020 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2020 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığından komşuluk seferberliği

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan kişilere sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından “komşuluk seferberliği” başlattı.

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan kişilere sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla “komşuluk seferberliği” başlattı. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız, “65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan tüm yaş grubundaki kişilere yönelik

uygulanan sokağa çıkma yasağından sonra ‘komşuluk seferberliği’ programları adı altında ‘Biz onlara emanettik, şimdi onlar bize emanet’ sloganı ile çıktığımız bu yolda büyüklerimizden ‘evde kalma’ sözü aldık, talepleri doğrultusunda siparişlerini hazırlayıp teslim ediyoruz. Kıymetli büyüklerimizin, komşularımızın talebi olması durumunda Ankara Gençlik Kolları olarak her zaman hazırız ve emrinizdeyiz” dedi.

Yıldız, “Genç arkadaşlarımızdan ihtiyaç halinde dışarı çıktıklarında binalarındaki, sokaklarındaki ve mahallelerindeki büyüklerinin market alışverişi ve acil ihtiyaçlarının teminine yardımcı olmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.