Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Ankara Gençlik Kolları’ndan kan bağışı kampanyasına destek

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı, Türk Kızılayı’nın her yıl Kızılay Haftası’nda düzenlediği kan bağışlama etkinliğine destek verdi.AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı, Türk Kızılayı’nın başlattığı...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı, Türk Kızılayı’nın her yıl Kızılay Haftası’nda düzenlediği kan bağışlama etkinliğine destek verdi.
AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı, Türk Kızılayı’nın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi. AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı’nda gerçekleştirilen kan bağışlama etkinliğine AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş’ın yanı sıra çok sayıda partili de katıldı.
Türk Kızılayı’nın her yıl Kızılay Haftası’nda düzenlediği kan bağışlama organizasyonunun bu yıl 15 Temmuz nedeniyle farklı bir anlam taşıdığını kaydeden Ecertaş, “Kızılay 137 yıldır gerek ülkemizde, gerek dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahiplerine ve mazlumlara yardımcı olan çok köklü ve güçlü bir kurumumuz. Her yıl Kızılay Haftası’nda kan bağışı kampanyası düzenliyorlar. Bu yılki organizasyonlarına Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın organizasyonuyla katılmak istedim. Geçtiğimiz günlerde herkes Kızılay’ın bu kan kampanyasına katılım konusunda çağrıları olmuştu. Bu yılki kampanyanın 15 Temmuz nedeniyle manasının çok daha farklı olduğunu düşünüyorum. Bu münasebetle bu topraklar için bu toprakları bize vatan yapan, kanını döken şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi ve diğer terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.