Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ajans Mention’dan, Oyun Sektörü Fuarı E-gameshow’a Destek

Ankara’da açılan ‘E-GameShow’ Fuarında dünyadan ve Türkiye’den oyun sektörünün en önemli şirketleri, oyun üreticileri, dağıtıcılar ve oyun severler buluştu.Ankara’da, ATO Congressium Kongre ve Sergi Salonu’nda 5 Haziran 2016 tarihine...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da açılan ‘E-GameShow’ Fuarında dünyadan ve Türkiye’den oyun sektörünün en önemli şirketleri, oyun üreticileri, dağıtıcılar ve oyun severler buluştu.
Ankara’da, ATO Congressium Kongre ve Sergi Salonu’nda 5 Haziran 2016 tarihine kadar açık olacak fuarda, oyun sektörünün en önemli şirketleri, oyun üreticileri, dağıtıcılar ve oyun severleri bir araya geldi.
Türkiye’nin en önemli oyun üretim merkezi olan Ankara’da, düzenlenen ‘E-GameShow’da ziyaretçilerin yaşına göre; çeşitli turnuvalar, ödüller, yarışmalar, konferanslar, paneller, seminerler, etkinlikler ve oyun severler için zengin içerikli programlar yer alıyor. Ajans Mention Türkiye’nin en büyük Oyun Fuarı E-GameShow organizasyonunun Sosyal Medya Sponsoru olarak bir bilgi çağı ajansı olduğunu gösterdi.
Türkiye’de oyun sektöründe ilerlemenin devam ettiğini belirten Ajans Başkanı Mehmet Burak Torun, “Özellikle Ankara bu konuda çok başarılı ve şanslı, hepimiz bu şehirle gurur duyuyoruz. Ajans olarak, biz de ‘Yaşamın Sırrı Oyunda’ diyoruz. Çünkü bu sektör dünyadaki en inovatif sektörlerden biri olarak görülüyor. Ankara’nın genç nüfusunun oyun sektörünün gelişmesinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Biz yeni nesil bir ajans olarak oyun sektörüne katkı sağlamaktan çok mutluyuz” dedi.
Fuara, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Kalkınma Ajansı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, HAVELSAN, Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği, ODTÜ ve Hacettepe Teknokent, Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi, Türkiye Bilişim Derneği destek veriyor. Ajans Mention fuara Sosyal Medya desteği sağlıyor.
Ankara’nın son yıllarda yapılan hamleler sonucunda yerli silah sanayi, yazılım, bilişim ve oyun sektöründe çok önemli mesafeler kat ettiğini belirten bilişim uzmanları, yüksek katılım oranı ile Türkiye’de yükselen bir grafiğe sahip olan oyun yazılım ve donanım fuarı E-GameShow’un, uluslararası nitelik kazanma hedefiyle bu yıl sektördeki yerli ve yabancı aktörlerle oyun severleri Ankara’da buluşturduğunu ifade ediyorlar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.