Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AIPH’den Bağdatlıoğlu’na altın madalya

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH), Orta Anadolu Süsü Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu’na EXPO çalışmaları ve katkıları nedeniyle altın madalya takdim etti.Uluslararası...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH), Orta Anadolu Süsü Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu’na EXPO çalışmaları ve katkıları nedeniyle altın madalya takdim etti.
Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği’nin 68. Yıllık Kongresi, Süs Bitkileri ve Mamulleri ihracatçıları Birliği’nin ev sahipliğinde Antalya’da düzenlendi. 5 gün süren AIPH Kongresi, 30 Eylül’de düzenlenen gala gecesinde son buldu. Kongreye 5 kıtadan 120 yabancı delege katıldı. Uluslararası Yeşil Şehirler Konferansı ve farklı sektörel komite toplantılarının da bulunduğu kongrede; aynı zamanda Hatay’ın 2021 yılında Expo sahibi olması için ilk adımlar da atıldı ve oylandı.
Kongrede konuşma yapan AIPH Başkanı Bernard Oosterom, Expo’nun düzenlenmesinde yoğun emeği ve desteği olduğu gerekçesiyle Osman Bağdatlıoğlu’na teşekkür etti. Bağdatlıoğlu’na bir de ödül verdiklerini belirten Oosterom, “Bağdatlıoğlu Türkiye’deki sektöre özellikle de Expo’ya çok değerli ve unutulamayacak katkılarda bulundu. Bu nedenle burada tüm delegelerin huzurunda uluslararası başarıları nedeniyle, AIPH Altın Madalyasını ona vermekten gurur duyuyoruz” dedi ve altın madalyayı Bağdatlıoğlu’na takdim etti.
Bağdatlıoğlu, ödülü tüm sektör adına aldığını belirterek, “AIPH in özel uluslararası başarı ödülü olan, Altın madalyayı almak hem benim hem de sektörümüz açısından çok önemli. Türkiye böyle bir ödüle ilk defa sahip oluyor. Uluslararası anlamda bizi bu ödüle layık görmeleri, sektörümüzdeki gelişmeleri görerek güven duymaları çok gurur verici. Bu ödül gerçekten bana da sürpriz oldu. Ama bu ödül, benimle beraber sektöre destek veren tüm arkadaşlarımıza, yönetim kurulumuza, daha sonra da tüm Türkiye’ye verilmiş bir ödül. Çünkü biz her şeyi Türkiye ve sektörümüz için yaptık, sektörümüzün bu şekilde ödül alması bana gurur verdi, çok duygulandırdı. Böyle bir uluslararası kongrenin burada yapılması Türkiye’nin süs bitkileri ve çevrecilik konularında kaydettiği ilerlemeleri gösterme fırsatını da bize verdi. Bu anlamda ben de AIPH’e çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.