Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aıph Genel Sekreteri Briercliffe’den EXPO 2016’ya Övgüler

Uluslararası Bahçe Bitkileri Birliği (AIPH) Genel Sekreteri Tim Briercliffe, EXPO 2016 Antalya’nın açılışının ardından ilerlemeyi yerinde görmek için bir kez daha sergi alanına geldi. EXPO 2016’ya gelen her yaştan insanın doğayla iç...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Bahçe Bitkileri Birliği (AIPH) Genel Sekreteri Tim Briercliffe, EXPO 2016 Antalya’nın açılışının ardından ilerlemeyi yerinde görmek için bir kez daha sergi alanına geldi. EXPO 2016’ya gelen her yaştan insanın doğayla iç içe vakit geçirdiğini söyleyen Briercliffe, “Çocukları burada doğadan keyif alırken görmek çok güzel” dedi.
Dünya EXPO’larının en üst denetim organı olan Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği’nin (AIPH) Genel Sekreteri Tim Briercliffe, 22 Nisan’da gerçekleşen resmi açılışın ardından EXPO 2016 Antalya sergi alanına gelerek, çalışmaları ve ilerlemeyi yerinde inceledi.
Aksu ilçesindeki EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nda gerçekleşen değerlendirme toplantısına AIPH Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bağdatlıoğlu da katıldı. Toplantıda EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, EXPO 2016 Antalya’da açılışın ardından gerçekleşen etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Toplantının ardından gerçekleşen alan gezisi sonrası değerlendirmelerde bulunan Briercliffe, EXPO’da ziyaretçileri eğlenirken gördüğü için mutlu olduğunu söyledi. Briercliffe, “İnsanlar burada eğleniyor, dinleniyor, bahçeleri geziyor ve bahçecilikten keyif alıyor. İşte tüm bunların hepsi EXPO” dedi.
"MUTLAKA GEZİ PROGRAMINA ALINACAK BİR YER OLDU"
3 çocuğu ve eşiyle birlikte EXPO 2016’yı gezdiğini de ifade eden Briercliffe şöyle konuştu;
“Ailemde burada ve çok güzel vakit geçiriyorlar. İlgilerini çeken her yeri gezdiler. Dinozorları çok sevdiler. Farklı ülkelerin bahçelerini gezerek, farklı kültürleri gördüler. Farklı kostümler giyen insanları tanıdılar. Gerçekten çok mükemmel zaman geçirdiler. Burası aileler için gerçekten çok harika bir yer. Antalya’ya gelen ziyaretçiler burayı mutlaka gezi programına almalı. Antalya’da yaşayan insanlarsa çok şanslı çünkü onlar için burası yanı başlarında” dedi.
ÇOCUKLAR KADAR YETİŞKİNLER DE EĞLENİYOR
Kişisel olarak değerlendirdiğinde EXPO 2016 Antalya’da en çok ülke bahçelerini beğendiğini söyleyen Briercliffe, bu bahçelerin çeşitliliği, farklı türdeki bitkileri ve farklı kültürden insanları tek bir mekanda görme şansı yarattığını ifade etti.
EXPO 2016 Antalya’nın “Çiçek ve çocuk” olan temasına uygun olarak alanı her gün çok sayıda çocuğun ziyaret ettiğini duymaktan da ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade eden Tim Briercliffe, “Çocukları burada doğadan keyif alırken görmek çok güzel. Çocuklar dünyamızın geleceği. Çevre ve doğa geleceğin en kritik konularının başında geliyor bu nedenle çocukların doğayı tanıması ve anlaması çok önemli. Onları burada eğlenirken görüyorum ama ayrıca yetişkinler de burada çok eğleniyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.