Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ailesine kavuşan küçük Kübra’ya davul zurnalı karşılama

Gaziantep’te 2 gün önce kaybolmasının ardından bugün bulunan 2.5 yaşındaki Hatice Kübra Çakıroğlu, yeniden ailesine kavuştu. Kübra, evinde davul zurna ile karşılandı.Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Ocaklar Mahallesi 8. Sokak’ta bakkala...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 2 gün önce kaybolmasının ardından bugün bulunan 2.5 yaşındaki Hatice Kübra Çakıroğlu, yeniden ailesine kavuştu. Kübra, evinde davul zurna ile karşılandı.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Ocaklar Mahallesi 8. Sokak’ta bakkala giden ve geri dönmeyen 2.5 yaşındaki Hatice Kübra Çakıroğlu, bugün evlerinin 500 metre ilerisinde sokakta Müslüm Can isimli mahalleli tarafından bulunarak evine getirilmişti. Polis tarafından Müslüm Can ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, küçük kız ise sağlık kontrolü için Çocuk Hastanesi’ne götürülmüştü. Kontrol ve tetkikleri tamamlanan Hatice Kübra, ardından işlemler için Çocuk Polisi Merkezi’ne götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından küçük kız, anneannesi Muhterem Bozkurt ve dedesi Ramazan Çakıroğlu tarafından yeniden evine getirildi. Küçük kız evinde davul zurna ile karşılandı. Evin önünde çalınan davul zurna eşliğinde halay çekilirken, dede Ramazan Çakıroğlu gözyaşlarını tutamadı.
Dede Ramazan Çakıroğlu, "2 gündür neler çektik ben biliyorum. Herkesten Allah razı olsun" dedi. Çakıroğlu, torununu kaçıranlarla ilgili polisin ize ulaştığını ifade ederek, "Biz biliyoruz kim olduklarını. Polis de biliyor. Savcılık soruşturmayı sürdürüyor" şeklinde konuştu.
Küçük kızı sokakta bulan Müslüm Can’ın olayla ile ilgili bağlantısı olup olmadığı sorusuna ise Çakıroğlu, "Başsavcılık araştırıyor. Ben bir şey söyleyemem" cevabını verdi.
Verilen meyve suyunu içen Hatice Kübra ise, dayısının kucağında yaşananları anlamaya çalıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.