Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı küçük Seçkin ve annesi için seferber oldu

Mersin’de MS hastası yatalak anne İsmihan Gönül ile 2 yıldır onun bakımını üstlenen 12 yaşındaki oğlu Seçkin’e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya sahip çıktı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, belden aşağısı...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de MS hastası yatalak anne İsmihan Gönül ile 2 yıldır onun bakımını üstlenen 12 yaşındaki oğlu Seçkin’e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya sahip çıktı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, belden aşağısı tutmayan İsmihan Gönül ile ona bakan 12 yaşındaki oğlu Seçkin ile ilgili medyada çıkan haberler üzerine harekete geçti. Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın talimatının ardından Bakanlık çalışanları, aile ile iletişime geçerek tüm imkanlarını seferber etti.
Eşine engelli bakım ücreti bağlanan ancak eşinin cezaevine girmesi sonucu eniştesinin yanında kalan İsmihan Gönül’ü ziyaret eden bakanlık görevlileri, Gönül’ü Mersin Engelli Bakım Merkezi’ne yerleştirdi. Bakanlık tarafından yapılan sosyal inceleme neticesine göre İsmihan Gönül’ün 12 yaşındaki oğlu Seçkin Gönül’ün ise Bakanlığın uygun olan hizmet modellerine yönlendirileceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.