Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ahududu” ikramına devam ediyor

Tiyatrokare’nin geçen yıl sahneye koyduğu, büyük ilgi gören komedisi Dünya “Ahududu” ikinci sezonunda da tüm yurtta tiyatroseverlerden büyük ilgi görüyor.Kara komedinin en iyi örneklerinden sayılan “Ahududu”, insanları huzura kavuşturmak,...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Ahududu” ikramına devam ediyor

Tiyatrokare’nin geçen yıl sahneye koyduğu, büyük ilgi gören komedisi Dünya “Ahududu” ikinci sezonunda da tüm yurtta tiyatroseverlerden büyük ilgi görüyor.

Kara komedinin en iyi örneklerinden sayılan “Ahududu”, insanları huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak için farklı bir formül arayışında olan iki kadının ve bu kadınların çevresindeki çılgın kişilerin öyküsünü anlatıyor.

“Arsenic and Old Lace” adıyla dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olan Carry Grant’ın meşhur filmi “Ahududu”, Türkiye’de de Vasfi Rıza Zobu, Suna Pekuysal, Ani İpekkaya, Nisa Serezli, Cem Davran gibi ustalar tarafından oynanmıştı. Oyunun yeni versiyonunu Nedim Saban uyarladı ve sahneye koydu.

İstanbul ve Ankara’da uzun bir tiyatro kariyerinin ardından, sekiz yıl aradan sonra tiyatroya dönen Melek Baykal ile 55 yıldır kesintisiz tiyatro yaparak yıllara meydan okuyan duayen Suna Keskin bu oyunda iki kız kardeşi canlandırıyor. Oyunun diğer rollerinde Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran yer alıyor. Nedim Saban da oyunda, deli tiplemesiyle yıllar sonra, tiyatronun perde arkasından perde önüne geçiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.