Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde ’Hemşireler Yarıştı’

Ahmet Yesevi Üniversitesi Hastanesi tarafından Kültür Merkezi sinema ve tiyatro salonunda "Hemşireler Yarışıyor" adlı bir eğlence programı düzenlendi.Üniversite Hastanesi yönetimi tarafından hasta, hasta yakını ve hastane personeline rehabilitasyon...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Yesevi Üniversitesi Hastanesi tarafından Kültür Merkezi sinema ve tiyatro salonunda "Hemşireler Yarışıyor" adlı bir eğlence programı düzenlendi.
Üniversite Hastanesi yönetimi tarafından hasta, hasta yakını ve hastane personeline rehabilitasyon amaçlı düzenlenen eğlence programına toplam 7 servisten 7 hemşire katıldı. 5 farklı aşamadan oluşan yarışma programının jüriliğini Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Nursoy, Üniversite Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Laura Kenjetayeva, Hastane Müdürü Mehmet Bekdur ile Operatör Doktor Leshan Şaymerdenov’un yaptı.
Yarışmacılar kendini ve iş alanını anlatma, oyunculuk, mesleki sorulara cevap verme, el becerileri ve sanatları gibi aşamalarda bilgi ve yeteneklerini sergilediler. Poliklinik, Acil Servis, Cerrahi, Nöroloji, Yoğun Bakım, Beyin Cerrahisi ve Dahiliye hemşirelerinin katıldığı "Hemşireler Yarışıyor" adlı programının birincisi Poliklinik Servisi hemşiresi Ulcalgas Takeyeva, ikincisi Yoğun Bakım Servisi hemşiresi Rayhan Spandiyarova, üçüncüsü ise Acil Servis hemşiresi Janar Narımbetova oldu. İlk üçe giren yarışmacılara hediyelerin takdim edilmesiyle program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.