Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Yesevi Üniversitesi Kentav Hazırlık Fakültesi’nde Nevruz Şenliği

Ahmet Yesevi Üniversitesi Kentav Enstitüsü Hazırlık Fakültesi’nde Nevruz Bayramı kutlandı.Kentav Enstitüsü ve Hazırlık Fakültesi işbirliğiyle organize edilen Nevruz Bayramı şenliğine Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, Rektör...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Yesevi Üniversitesi Kentav Enstitüsü Hazırlık Fakültesi’nde Nevruz Bayramı kutlandı.
Kentav Enstitüsü ve Hazırlık Fakültesi işbirliğiyle organize edilen Nevruz Bayramı şenliğine Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Nursoy ve Prof. Dr. Nurlan Batırbayev, Kentav Vali Yardımcısı Nurjan Taşimov, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Kemalbek Berkimbayev ve Hazırlık Fakültesi Dekanı Dr. Mustafa Canbaz katıldı. Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, yaptığı açılış konuşmasında, "Farklı milletleri, dostluğu, kardeşliği ve sevgiyi içinde barındıran üniversitemizdeki bu bayram coşkusunun bütün dünya tarafından görülmesini isterdim" diyerek başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünyanın ve öğrencilerin Nevruz Bayramı’nı kutladı. Prof. Dr. Kutalmış, organizasyonu gerçekleştiren Kentav Ensitüsü ve Hazırlık Fakültesi Dekanlığı’na teşekkür etti.
İdari ve akademik personelin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı programda diğer hocalar da sevgi, mutluluk, barış ve kardeşlik mesajları vererek herkesin Nevruz Bayramı’nı kutladılar. Programda hocalara ve öğrencilere Hazırlık Fakültesi bahçesinde kurulan Nevruz çadırında Nevruz köje, bavırsak ve Özbek pilavı başta olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Programı izleyenler, farklı milletlerden gelen öğrencilerin hazırladığı dans gösterilerini beğeniyle seyrederken, dinledikleri farklı müziklerle ve çeşitli skeçlerle de keyifli anlar yaşadılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.