Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahbaplar’dan 2 bin selzedeye yardım eli uzandı

ÜNLÜ SANATÇI HALUK LEVENT’İN BAŞKANLIĞINI YAPTIĞI AHBAP DERNEĞİ DE SELZEDELERİN YANINDAYDI

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2020 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2020 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahbaplar’dan 2 bin selzedeye yardım eli uzandı

Genel Başkanlığını ünlü sanatçı Haluk Levent’in yaptığı Ahbap Derneği, Giresun’da yaşanan sel afeti sonrası bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

İhtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni iş birliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak amacı ile kurulan Ahbap Derneği, Giresun’da yaşanan sel felaketinin ilk gününden bu yana Ahbap gönüllüleri ile Dereli’de sel afetinin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Sel felaketinin yaşandığı afet bölgesinde Kızılay ve AFAD ile birlikte ilk etapta 2 bin aileye iyilik götürebilmek için hazırlıklarını tamamlayan Ahbap gönüllüleri, bölgedeki hasarı tespit etmek için çalışmalara da katıldı. AFAD ile birlikte esnafa çizme ve su dağıtan Ahbaplar, sel yüzünden bölgede biriken toprak kaldırıldıktan sonra çalışmalarını çok daha hızlı bir şekilde yürüteceklerini açıkladılar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.