Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AGÜ’de Mezun Adayı Öğrencilere CV Hazırlama Semineri

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) mezun adayı öğrencilerine, bir holdingin İnsan Kaynakları uzmanları tarafından işe alım süreçleri, CV hazırlama gibi konularda eğitim semineri verdi.Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AGÜ’de Mezun Adayı Öğrencilere CV Hazırlama Semineri

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) mezun adayı öğrencilerine, bir holdingin İnsan Kaynakları uzmanları tarafından işe alım süreçleri, CV hazırlama gibi konularda eğitim semineri verdi.

Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Holdingin İnsan Kaynakları uzmanları Derya Demirer ve Bilun Solukçu konuşmacı olarak katıldı.

Demirer ve Solukçu, AGÜ’nün mezun adayı öğrencilere, insan kaynakları bölümlerinde işe alım sürecinin nasıl işlediğini anlattı. Demirer ve Solukçu, işe başvurularda adayların nelere dikkat etmesi gerektiği hakkında detaylı bilgilerin yanı sıra önemli ipuçları da paylaştı

Ayrıca, öğrencilerle gerçek bir iş görüşmesi canlandırması yapıldığı seminerde, öğrencilerin CV’leri üzerinde çalışılarak, iyileştirmeler yapıldı. Mezun adayı öğrencilere, Holdingin İnsan Kaynakları uzmanları Derya Demirer ve Bilun Solukçu ile bire bir görüşme imkanı da sağlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.