Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrılılar sabah ezanında camilerde toplandı

Türkiye’de yaşanan darbe girişimi sonrası Ağrılı vatandaşlar darbenin püskürtülmesiyle sabah ezanında camilere akın etti.Ağrı Merkez camisinde vatandaşlarla birlikte sabah namazı kılan Ağrı Valisi Musa Işın, “Daha sağlam geleceğe...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 06:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 06:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’de yaşanan darbe girişimi sonrası Ağrılı vatandaşlar darbenin püskürtülmesiyle sabah ezanında camilere akın etti.
Ağrı Merkez camisinde vatandaşlarla birlikte sabah namazı kılan Ağrı Valisi Musa Işın, “Daha sağlam geleceğe yürüyeceğiz inşallah. Vatanımız, milletimiz daha güçlü olacak. İnsanlarımız daha fazla refah seviyesine ulaşacak inşallah. Biz birbirimizi seveceğiz, birbirimize kenetleneceğiz. Türkiye bugün düne göre daha güçlüdür. Bu millet imanlı bir millettir. Bu halk bu gece sadece kendisini kurtarmadı, tüm İslam alemini kurtardı. Emin olun bu gece sadece bu millet, bu halk değil, bütün İslam alemi ayaktaydı. Annelerimiz, ninelerimiz, dedelerimiz dua ettiler. Gözü yaşlı Suriye’deki, Irak’taki, Azerbaycan’daki, Filistin’deki mazlumlar bu gece dua ettiler. Eğer bu gece bu kale yıkılsaydı, İslam alemi bir daha ayağa kalkmayacaktı. Ama İslam alemi bugün yeniden dirilmiştir. Bu millet bu gece asaletini göstermiştir. Bu millet ne kadar asil olduğunu göstermiştir. Ağrılılar bu gece ne kadar asil olduklarını göstermişlerdir. Ağrılılar ne kadar vatanperver olduklarını bu gece göstermişlerdir. Bu darbe sayın Cumhurbaşkanımıza karşıdır. Çünkü bu uzun adamı yıkamadılar. Bu uzun adam kendisini bu millete hazzetti. Bütün mesele bütün gayeler oydu. Bugün bu gece Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı bombaladı bu hainler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.