Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrı’da pazar yerinde faciadan dönüldü

Ağrı’da sabit semt pazarının çatısının çatırdamasıyla kaçmaya çalışan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Çatının çökme anı güvenlik kameralarına yansıdı.Eski Van Caddesi’nde 7 bin 200 metrekare alana kurulan ve il merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı’da pazar yerinde faciadan dönüldü

Ağrı’da sabit semt pazarının çatısının çatırdamasıyla kaçmaya çalışan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Çatının çökme anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Eski Van Caddesi’nde 7 bin 200 metrekare alana kurulan ve il merkezinde vatandaşların uğrak mekanı olan sabit semt pazarının çökmesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Kar yağışı sonrası temizlenmeyen semt pazarının çatısından bir haftadır çatırdama sesi duyan esnaf, her şeye rağmen çalışmaya devam etti. Çatıdan son 24 saatte sürekli ses duymaya başlayan esnaf, seslerin artmasıyla beraber kaçışmaya başladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çatının büyük bir gürültüyle çöktüğü ve vatandaşların panikle kaçıştığı görülüyor.

Olay sonrası vatandaşlar çatı altında kalanlar için panik yaşarken, bölgede büyük hareketlilik yaşandığı ve vatandaşların merakla enkazdaki çalışmaları takip ettiği görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.