Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrı’da Darbe Girişiminde Şehit Olanlar İçin Mevlit Okutuldu

Ağrı Darbeye Hayır Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, 15 Temmuz 2016 gecesi Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimini engellemek üzere şehit olan 204 Polis, asker ve sivil vatandaş için mevlit okutuldu.Demokrasi...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 06:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 06:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı’da Darbe Girişiminde Şehit Olanlar İçin Mevlit Okutuldu
Ağrı Darbeye Hayır Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, 15 Temmuz 2016 gecesi Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimini engellemek üzere şehit olan 204 Polis, asker ve sivil vatandaş için mevlit okutuldu.
Demokrasi nöbetinin 4’üncü gününde Ağrı Darbeye Hayır Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından, Ağrı Valiliği bahçesinde şehitler için Türkçe ve Kürtçe Mevlid okutuldu. Mevlit programına Ağrı Valisi Musa Işın, Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlahiler eşliğinde devam eden programda Valilik binası önünde namaz kılındı. Kılınan namazın ardından vatandaşların yoğun ilgisini çeken Ağrı Valisi Musa Işın, vatandaşların arasında dolaşarak fotoğraf çektirdi.
Mevlit Programında Türk Kızılay’ı, Beşir Derneği, Semerkant Derneği ve Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak simit, kek, su, meyve suyu dağıtımı yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.