Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrı Valisi Işın’dan, FETÖ’cü olduğunu iddia eden Yazar Şimşek’e cevap

Ağrı Valisi Musa Işın, bir televizyon programına katılan yazar Erdal Şimşek’in, görevden uzaklaştırdığı Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak’ı savunarak, kendisi hakkında da FETÖ’cü olduğunu iddia ederek iftiralarda bulunduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı Valisi Musa Işın, bir televizyon programına katılan yazar Erdal Şimşek’in, görevden uzaklaştırdığı Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak’ı savunarak, kendisi hakkında da FETÖ’cü olduğunu iddia ederek iftiralarda bulunduğunu söyledi.
Ağrı Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Ağrı Valisi Musa Işın adına yapılan açıklamada, "Bir televizyon programına konuk olarak katılan Erdal yazar Şimşek, Sayın Cumhurbaşkanımız ve aile bireylerine yönelik hakarete bulunduğu iddiası ile tarafımdan görevden uzaklaştırılan ve hakkında idari ve adli soruşturma açılan Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak’ı savundu. Şahsımı hedef alarak, güya FETÖ’cü olduğumu iddia edecek kadar yalan, mesnetsiz, alçakça iftira ve isnatlarda bulundu. Bu müfteri hesabını mahkemelerde verecektir" denildi.
Adı geçen Vali Yardımcısı hakkında 2 kurum amirinin Valiliğe yazılı beyanda bulunarak, zaman zaman vali yardımcısı ile bir araya geldiklerinde adı geçen kişinin, Cumhurbaşkanı ve aile bireylerine lakaplar taktığı, isnat ve iftiralarda bulunduğunu dile getirdikleri belirtilen açıklamada, "Vali Yardımcısı görevden uzaklaştırılmış, hakkında adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Ayrıca bu Vali Yardımcısının 17-25 Aralık darbesinden sonra FETÖ terör örgütü mensuplarınca Sayın Cumhurbaşkanımızı karalamak, iftira ve isnatlarda bulunmak amacıyla açılan “Başçalan” sosyal medya hesabını beğendiği ve takip ettiği de ayrıca tespit edilmiştir. Adı geçen Vali Yardımcısı ile kumpas kuranlar, yaptıklarının hesabını ilgili mercilere vereceklerdir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.