Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrı İş Dünyası’ndan Bursa’ya Ziyaret

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na iadeyi ziyaret gerçekleştiren Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Efe ve yönetim kurulu üyeleri, Tavacı Recep Usta’da kardeşlik yemeğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2020 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2020 01:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı İş Dünyası’ndan Bursa’ya Ziyaret

Haber: BURHAN KAYA

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası, BTSO’nun davetlisi olarak Bursa’ya geldi. Doğubayazıt TSO Başkanı Ali Efe, Meclis Başkanı İbrahim Sökmenci ve beraberindeki iş dünyası temsilcilerinin yer aldığı heyeti, BTSO Yönetim Kurulu Başkan İbrahim Burkay, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Irmak Aslan ve Osman Nemli, BTSO Meclis Başkan Yardımcısı Metin Şenyurt ile Meclis Divan Üyesi Hakan Batmaz ağırladı. BTSO hizmet binasındaki ziyarette konuşan Başkan Burkay, Doğubayazıt iş dünyasını Bursa’da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi. Burkay, gerek tecrübe paylaşımı gerekse de ortak çalışmalarla Bursa ile Doğubayazıt arasındaki kardeşlik köprüsünü güçlendirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

DOĞUBAYAZIT TSO HEYETİ TAVACI RECEP USTA YEMEK TOPLU FOTO

BURKAY'A TEŞEKKÜR

Doğubayazıt TSO Başkanı Ali Efe ise, Bursa’nın Türkiye’nin en önemli üretim ve ihracat şehirlerinden birisi olduğunu vurguladı. 2018 Mayıs ayında BTSO ile yapılan kardeşlik protokolünün ardından iş dünyası temsilcileriyle buluşmak için Bursa’ya geldiklerini ifade eden Efe, misafirperverliğinden dolayı BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve ekibine teşekkür etti. Ali Efe, “Ağrı’nın en büyük ve gelişmiş ilçesiyiz. Ziyaretimizin bölgemiz için güzel sonuçlar ortaya çıkartacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DOĞUBAYAZIT TSO HEYETİ -  BTSO ZİYARETİ

AKTAŞ’TAN DESTEK

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ziyaret eden heyet, Başkan Aktaş’ın Doğubayazıt’a olan desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Aktaş ise kardeş şehir Doğubayazıt’a gerek İnegöl Belediye Başkanlığı döneminde gerekse Büyükşehir olarak her zaman desteklerinin olacağının altını çizdi.

DOĞUBAYAZIT TSO HEYETİ -  BAŞKAN AKTAŞ ZİYARETİ

KARDEŞLİK YEMEĞİ

Heyet daha sonra hem Bursa’da hem de Doğubayazıt’ta üretim yapan Verscon Joniur Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teker’in organize ettiği yemekte bir araya gelip Bursa’daki iş insanları ile tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. Heyet, Bursa iş dünyası ile önce öğlen yemeğinde Botanik İskerder’de akşam yemeğinde ise Tavacı Recep Usta’da buluştu. Heyet, yemekte çok sayıda Ağrılı İş İnsanı, çeşitli iş kollarında çalışan yönetici, avukat, kurum müdürleri ve gazetecilerle bir araya geldi.

DOĞUBAYAZIT TSO HEYETİ -  KEBABPÇI İSKENDER (ÖĞLE YEMEĞİ)

BURSA EKONOMİSİNE KATKI

Tavacı Recep’te düzenlenen dayanışma ve kaynaşma yemeğinde Verscon Joniur Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı şöyle konuştu: “Bursa’da firma olarak üretim yapıyoruz, aynı zamanda Doğubayazıt’ta da 35 ülkeye ürün ihraç eden toplamda 100 kişinin çalıştığı bir fabrikamız daha var. Biz önümüzdeki süreçte burada çeşitli görüşmeler yaparak hem Bursa ekonomisinden faydalanmak istiyoruz hem de Doğubayazıt’ta toplamda 1000 kişi istihdam edecek şekilde bir fabrika kurmak için girişimlerde bulunuyoruz” diye konuştu.

VERSCON JONİUR TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA TEKER

‘İSTİHDAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Bursa’da birçok önemli kurumla çalışan İş İnsanı Can Color Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Tanrıverdi ise, geceye dair şunları söyledi: “Bursa’daki iş insanları olarak başta burada yaşayan hem şehirlerimiz olmak üzere istihdam için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Doğubayazıt TSO heyetini ağırlamaktan mutluluk doyduk. Buradaki Ağrılı üretici firmaların hem Bursa’ya hem Ağrı’da ekonomik katkılarından dolayı kutluyorum. Bu gecede hemşerilerimizle buluşmaktan mutluyuz” dedi.

CAN COLOR YÖNETİM KURULU BAŞKANI FESİH TANRIVERDİ

VERSCON JONİOR İBRAHİM VE MUSTAFA TEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.