Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AGAD Başkanı İbrahim Aslan Başkan Ali Deniz ile bir araya geldi

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz’i makamında ziyaret etti.Sıcak sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette AGAD Başkanı İbrahim Aslan, sendika...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AGAD Başkanı İbrahim Aslan Başkan Ali Deniz ile bir araya geldi

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz’i makamında ziyaret etti.

Sıcak sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette AGAD Başkanı İbrahim Aslan, sendika çalışmaları hakkında Başkan Ali Deniz’den bilgiler alarak başarılar diledi.

Eğitim ve gündeme ilişkin konuların konuşulduğu ziyarette açıklamada bulunan AGAD Başkanı İbrahim Aslan, “Memur- Sen ve Eğitim Bir- Sen camiaları ülkemizin en saygın camiaları arasında yer almaktadır. Ülkemize ve eğime katkıları aşikar olan bu sivil toplum örgütlerinin ülkemizde var olmaları halkımıza ve eğitim camiasına katkı sağlamaktadır” dedi. Eğitim alanında üyelerinin özlük haklarını savunan Memur- Sen ailesi oldukça önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan Başkan Aslan, “Sivil toplum örgütleri ülkemizde toplumun kanayan yaralarını sürekli olarak dile getirmektedir. Sivil toplum örgütlerinin olmadığı bir ülkede insan haklarından ve demokrasiden söz edilemez. Bugün ülkemizde gelinen noktaya baktığımız zaman sivil toplum örgütlerinin önünün açıldığını, insanların hak ve hürriyetlerinin özgürce dile getirildiğini görüyoruz. 28 Şubat post modern darbe dönemini hatırladığımız da darbeciler sivil toplum kuruluşlarını adeta cendereye almıştı. Bugün ise sivil toplum örgütleri devlet nezlinde protokollerde yer almaktalar. Sivil toplum örgütleri parlamentoda siyasi partilerle görüş alış verişinde bulunarak, hükumete katkı sağlamaktadırlar. Memur Sen ailesi de darbecilere karşı dik duran bir kuruluş olarak darbecilerin mağdur ettiği insanların yeniden özlük haklarına kavuşması için adeta önderlik yapmıştır. Böylesine önemli bir görevi yerine getiren Memur-Sen ailesini canı gönülden kutluyorum. Ayrıca ilimizde de Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Ali Deniz ve yönetiminin eğitim alanına yapmış olduğu hizmetleri de yakından takip ederek, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan’ın ziyareti nedeniyle memnuniyetini dile getiren Memur- Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, “Sendikacılık, işverene karşı dirençli olmayı, birlikte mücadele etmek noktasında bilinçli ve istekli olmayı gerektirir. Sendikal mücadele zihinlerimize dayatılana, baskı ve yasağa karşı çıkmayı da sorumluluk olarak görür. Biz tam da bunu yapıyoruz. İçerideki vesayeti bitirirken kuşandığımız bilinci, harekete geçirdiğimiz direnci artık küresel zemine yaymak zorundayız. Sivil toplumculuk, tüm alanlarda daha iyi olmanın ve niteliği artırmanın bir yoludur. Memur- Sen ailesi birlik ve beraberliğin en güzel örneklendiği sivil toplum kuruluşudur. 15 Temmuz’da meydanlara inerek istiklal mücadelesine omuz veren Memur- Sen ailesi kazanımları ve çalışmaları ile büyüyen Türkiye’ye hizmet etmeye devam edecektir. Adıyaman’da Memur- Sen ve Eğitim Bir- Sen olarak çalışmalarımız hız kesmeden devam etmekte. Yapmış olduğumuz çalışmaları geniş kitlelere ulaştıran en önemli unsur basınımızdır. Bu sebeple AGAD öncülüğünde basınımızın yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerini kutluyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.