Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağaçtan Düşen Karga Yavrusu İçin Seferber Oldular

Tokat’ta vatandaşlar ağaçtan düşen iki yavru karga için seferber oldu.Meydan Cami avlusunda çam ağaçlarındaki yuvasından yere düştüğü tahmin edilen iki yavru karga vatandaşı harekete geçirdi. Çam ağaçları dallarının yüksekte olması...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağaçtan Düşen Karga Yavrusu İçin Seferber Oldular
Tokat’ta vatandaşlar ağaçtan düşen iki yavru karga için seferber oldu.
Meydan Cami avlusunda çam ağaçlarındaki yuvasından yere düştüğü tahmin edilen iki yavru karga vatandaşı harekete geçirdi. Çam ağaçları dallarının yüksekte olması nedeni ile yavru kargalar anneleri tarafından alınması için bir taşın üzerine konuldu. Yavru kargalardan birisi uçarak yere inerken, diğer bir süre güneşte bekledi. Vatandaşlar bu defa güneşte yavru karganın fazla durmaması için alarak bir çam ağacının dalına doğru havaya attı. Uçamayan yavru karga yere düşerken, olayı başından sonuna izleyen kargalar ise sağa sola uçarak, ses çıkartarak yavrularına sahip çıkmaya çalıştı.
Vatandaşlardan Ruhi Polat, yavru kargaları havaya atarak ağaca konması için çaba sarf etti ise de başarılı olamadı. Yavru kargalar cami bahçesinde kaldı. Olay izleyen vatandaşlardan Süleyman Akın ise hayvanların yavrularını nasıl koruduğunun bir örneğini görmüş olduklarını ifade ederek, “Kargalar yavruların insanları uzak tutmak için ses çıkartarak tepkisini gösteriyor. Yavrusuna kimseyi yaklaştırmıyor. Ama biz insanlar ne yapıyoruz? Bakamadığımız çocuklarımızı cami kapılarına bırakıyoruz. Hayvanlardaki şefkate bak insanlardaki şefkate bak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.