Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da Hava Sıcaklıkları 36 Dereceye Kadar Yükseldi

Afyonkarahisar’da son yılların en sıcak havası yaşanmaya başlarken, kette termometreler yer yer 36 dereceye kadar çıktı.Hava sıcaklıkların bir anda yükseldiği kentte bunalan vatandaşlar soluğu park ve bahçelerde aldılar. Kentte termometrelerin...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da son yılların en sıcak havası yaşanmaya başlarken, kette termometreler yer yer 36 dereceye kadar çıktı.
Hava sıcaklıkların bir anda yükseldiği kentte bunalan vatandaşlar soluğu park ve bahçelerde aldılar. Kentte termometrelerin yer yer 36 dereceyi gösterdiği gözlenirken, Meteoroloji Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğünün resmi internet sitesinde ise sıcaklığın 32 derece olduğu duyuruldu. Ramazan ayı olması sebebi ile oruç tutan vatandaşlar sıcak havanın kendilerini zorladığını itiraf etmekten de çekinmediler. Kentte sıcak havadan bunalan vatandaşlar park ve bahçelere akın ederken, özellikle gölgelik alanlar ve fıskiyelerin yanında vakit geçirmeye çalıştılar.
Uzmanlar özellikle çocuk ve yaşlıların sıcak havalarda riski grubunda olduklarını ifade ederek, gerek görülmedikçe sıcaklığın en fazla hissedildiği öğlen saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda da bulundular.
Öte yandan, nem oranının düşük olmasının sıcaklığın daha fazla hissedilmesine neden olduğu belirtilirken, sıcak havanın hafta boyunca devam etmesinin beklendiği de öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.