Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da Adli Atamalar Belli Oldu

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnameleri yayınlandı. Kararnameye göre Afyonkarahisar’da görev yapan 4 Cumhuriyet Savcısı ile 9 hakim başka illere atanırken, kente 8 yeni Cumhuriyet Savcısı...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnameleri yayınlandı. Kararnameye göre Afyonkarahisar’da görev yapan 4 Cumhuriyet Savcısı ile 9 hakim başka illere atanırken, kente 8 yeni Cumhuriyet Savcısı ve 7 yeni hakim atandı.
HSYK kararnamesine göre kentte Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Cihan Şahin, Uğur Özcan, Mehmet Ali Ergin, Gökcan Yaman ile hakim olarak görev yapan Mehmet Gülçek, Fatma Dilek Karaçorlu, Mustafa Turgut Aşkan, Dilek Gülçek, Süleyman Kandiş, Süleyman Yüksel Yavaş, Arif Kulaç, Aslı Saydam ve Beytullah Özer başta illere atandı.
Başka kentlerde görev yapan Cumhuriyet Savcılarından Muammer Özcan, Osman Çabuk, Sertaç Ekici, Mesut Gürhan, Cevat Özdemir, Mehmet Erten, Gülşen Sezer, Musa Kasımoğlu ile hakim olarak görev yapan Hayati Karaaslan, Hatice Çabuk, Mehmet Fatih Zengin, Halil Okan Şimşek, Nuray Şimşek, Ertuğrul Sezer ve Tahir Yiğitel ise Afyonkarahisar’a atandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.