Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’da 229 adet hobi bahçesi yapılacak

AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ZEYBEK, DEVLET PARKI’NDA 229 ADET HOBİ BAHÇESİ OLUŞTURULMASI İÇİN PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ'NE TALİMAT VERDİ.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2020 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2020 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da 229 adet hobi bahçesi yapılacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Devlet Parkı’nda 229 adet hobi bahçesi oluşturulması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne talimat verdi.

Hobi Bahçeleri’nde küçük bir bahçe kiralayan vatandaşlar kendi sebze ve meyvelerini yetiştirip toprakla haşır neşir olmanın keyfini sürecek. Bu proje ile birlikte Afyonkarahisarlılar’ın sosyal yaşamına zenginlik katacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, hobi bahçesine sahip olmak isteyen vatandaşları Devlet Parkı’na davet etti. Başkan Zeybek, Hobi Bahçelerinin, kentleşme süreci ile birlikte topraktan ve doğadan uzaklaşan ve kendi yetiştirdiği organik ürünleri tüketmek isteyenler için güzel bir fırsat olduğunu ifade etti. Zeybek, Devlet Parkı’nın girişinde 229 adet hobi bahçesi oluşturacaklarını söyleyerek başvuru şatlarının önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.