Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası Verilmesi İçin İmza Kampanyası Başlatılacak

Kurtuluş Savaşının Başladığı Afyonkanahisar'a İstiklal Madalyası Verilmesi İçin Yarın İmza Kampanyası Başlatılacağı Bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası Verilmesi İçin İmza Kampanyası Başlatılacak
Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi hakkında Milletçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ye verdiği kanun teklifine destek vermek amacıyla yarın kent merkezi Zafer Müzesi önünde imza kampanyası başlatılacağı bildirildi.
Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç noktası olan Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi için başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi için TBMM’ye sunduğu kanun teklifine destek verilmesi için yarın saat: 14.00’te Zafer Müzesi önünde imza kampanyası başlatılacağı bildirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Milletvekili Parsak, “Afyonkarahisar Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç noktasıdır. Tarihi zaferimiz burada hayat bulmuştur. Bu yüzden Afyonkarahisar İstiklal Madalyasını çoktan hak eden bir şehirdir. Tüm hemşehrilerimizi bu mücadeleye ortak olmaya çağırıyoruz. Yarın Zafer Müzesi önünde saat: 14.00’te başlatılacak imza kampanyasına herkesin destek vermesini istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.