Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar Emniyetinin Acı Günü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Şerif Çalışkan’ın (42) evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği belirtildi.Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde yaşanan olayda, Cumhuriyet mahallesindeki...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Şerif Çalışkan’ın (42) evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği belirtildi.
Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde yaşanan olayda, Cumhuriyet mahallesindeki evinde fenalaşan Çalışkan’a ilk müdahale ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis görevlileri tarafından yapıldı. Çalışkan, daha sonra ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık görevlilerinin verdiği bütün uğraşlara rağmen Serif Çalışkan’ın kurtarılamayarak hayatını kaybettiği kaydedildi.
20 yıllık emniyet mensubu olduğu öğrenilen Çalışkan’ın en son 4. sınıf Emniyet Müdürü rütbesi ile Trafik Tescil Şube Müdürü olarak görev yaptığı aktarıldı. Evli ve 1 çocuk babası olan Çalışkan için yarın Afyonkahisar İl Emniyet Müdürlüğünde resmi cenaze töreni düzenleneceği aktarıldı.
Öte yandan Çalışkan’ın, cenazesinin memleketi olan Manisa’nın Akhisar ilçesine gönderilebileceği de belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.