Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afganistan’da Yetim Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, başta yetimler olmak üzere mağdur, muhtaç ve düşkün insanlara eğitimden sağlığa her alanda destek olmaya devam ediyor.Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afganistan’da açtığı Dar’ul...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, başta yetimler olmak üzere mağdur, muhtaç ve düşkün insanlara eğitimden sağlığa her alanda destek olmaya devam ediyor.
Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afganistan’da açtığı Dar’ul Hıfz Sadaka Medresesi’nde okuyan ve çoğunluğu yetimlerden oluşan öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. Medrese eğitimlerinin yanı sıra Sadaka Okulu’nda fenni eğitimlerini de alan talebelerin ihtiyaçları olan eğitim araç ve gereçleri tamamlandı. Kalem ve defterlerine kavuşan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine vurdu. Kendilerine destek olanlara teşekkürlerini ileten öğrenciler, derslerine daha iyi çalışacaklarının sözünü verdiler.
Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afganistan’da eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Özellikle yetim çocukların eğitimlerine öncelik veriliyor. Dernek tarafından açılan Dar’ul Hıfz Sadaka Medresesi’ne devam eden öğrenciler, aynı zamanda yine dernek tarafından faaliyete geçirilen Sadaka Okulu’na kayıtları yapılıyor. Afganlı yetimler, dini ve ahlaki eğitimleriyle birlikte fennî eğitimlerini de alıyorlar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.