Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Erzurum’dan Hemşirelik Fakültesine tanıtım eğitimi

Erzurum Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencilerine yönelik 4-7 Aralık tarihlerinde düzenlenen program çerçevesinde kurum tanıtımı ve Afet Bilinci (İlk 72 Saat) eğitimi verildi.Eğitim sonunda eğitmenler...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AFAD Erzurum’dan Hemşirelik Fakültesine tanıtım eğitimi

Erzurum Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencilerine yönelik 4-7 Aralık tarihlerinde düzenlenen program çerçevesinde kurum tanıtımı ve Afet Bilinci (İlk 72 Saat) eğitimi verildi.

Eğitim sonunda eğitmenler tarafından kurumun çeşitli birimleri gezilerek yürüttükleri çalışmalar konusunda bilgiler aktarıldı.

Erzurum AFAD Acil Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü’nde düzenlenen eğitim programında Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde öğrenim gören 280 öğrenci ve 10 öğretim görevlisine üç ayrı gurupta 3 gün süren eğitimle AFAD’ın tanıtımı yapılarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Tanıtım videoları ve slaytlar ile başlayan ilk gün programında Erzurum AFAD Acil Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Mehmet Rıza Andiç tarafından özellikle AFAD Erzurum’un bölgedeki önemi ve yapmış olduğu başarılı çalışmalar anlatıldı. AFAD Başkanlığı tarafından başlatılan “ O Kahraman Benim “ projesinde AFAD gönüllüsü olmaya davet etti.

Daha sonra eğitmenler tarafından devam eden eğitim programı çerçevesinde öğrencilere ülkemizde depremlerde can ve mal kaybının en asgari seviyeye düşürülmesi konusunda Afet bilincinin oluşturulmasına yönelik bilgiler aktarıldı. Karşılıklı soru, cevap ve bilgi alışverişi şeklinde geçen eğitim çalışması sonunda kurum tanıtım gezisi düzenlendi.

Birimleri tek tek gezerek çalışmaları hakkında bilgi edinen Hemşirelik Fakültesi öğrencileri en büyük ilgiyi arama ve kurtarma köpeklerinden Arya’ya gösterdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.