Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adrasan’da Kaçak Yapılar Mühürlendi

ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı turistik Olimpos mevkii ve Adrasan Mahallesinde tespit edilen kaçak yapılar mühürledi.Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adrasan Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı turistik Olimpos mevkii ve Adrasan Mahallesinde tespit edilen kaçak yapılar mühürledi.
Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adrasan Mahallesi ve Olimpos’ta kaçak yapıların tespiti için denetimleri artırdı. Yapılan denetimlerde Olimpos bölgesinde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı mühürlenirken, sahibi hakkında tutanak düzenlendi.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade etmeyeceklerini, bu konuda ekiplerin denetimlerinin aralıksız sürdüğünü söyledi.
Belediye olarak amaçlarının özellikle turizm bölgelerinde planlı, sürdürülebilir bir turizm faaliyetinin yapılmasını sağlamak olduğunu ifade eden Çetinkaya, "Adrasan Mahallemizde Turizm Bakanlığımız tarafından yapılan turizm imar planı son aşamada, en kısa sürede uygulamaya geçilecek. Olimpos için ise imar planı çalışması devam ediyor. Bu bölgelerde planlama dışında bir yapılaşma yapılmasına asla izin verilmeyecek. Bu konuda vatandaşlarımızdan isteğimiz, kendilerinin de mağdur olmamaları için bu bölgelerde kesinlikle planlama dışında bir yapı yapmasınlar" dedi.
Adrasan Mahallesi ve Olimpos mevkiinde geçmişte yapılmış bazı kaçak yapılar hakkında hukuki sürecin devam ettiğini hatırlatan Çetinkaya, son denetimlerde tutanak tutulan yapılara belediye encümeninin karar vereceğini ve bölgede kaçak yapı denetimlerinin süreceğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.