Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adliye sevk edilen askerlerden 63’ü serbest bırakıldı

Darbe girişimi sonrası 2.Ordu Komutanlığı Karargahı’nda teslim olan askerlerden adliyeye sevk edilenlerden 63’ü savcılık sorgularının ardından serbest kalırken, 7 kişi ise tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.Malatya’da, Fetullahçı...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi sonrası 2.Ordu Komutanlığı Karargahı’nda teslim olan askerlerden adliyeye sevk edilenlerden 63’ü savcılık sorgularının ardından serbest kalırken, 7 kişi ise tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.
Malatya’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ne bağlı bir grup askerin kalkıştığı darbe girişimi sonrasında Malatya’da 2. Ordu Komutanlığı’nda darbeci bir grup asker ile polis uzun süre çatışmıştı. 1 gün süren çatışmaların ardından silahlarını dolaplara kilitleyerek polise teslim olan çok sayıda asker gözaltına alınmıştı.
Polis okulunda gözaltına tutulan ve çoğunluğunu erlerin oluşturduğu askerlerin sorguları tamamlandı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen askerlerden 63’ünün savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. 7 askerin tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildiği belirtilirken, adliye çevresinde alınan güvenlik önlemleri devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.