Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’da gazeteciler dövizlerini bozdurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolarları bozdurun” çağrısı üzerine Adıyaman’da gazeteciler dövizlerini bozdurdu.Küresel güçlerin Türkiye’ye yönelik gerçekleştirdiği ekonomik baskıyı bertaraf etmek için Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da gazeteciler dövizlerini bozdurdu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolarları bozdurun” çağrısı üzerine Adıyaman’da gazeteciler dövizlerini bozdurdu.
Küresel güçlerin Türkiye’ye yönelik gerçekleştirdiği ekonomik baskıyı bertaraf etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı çağrıya toplumun her kesiminden destek geliyor. Çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşların Dolar bozdurmasını destekleyen esnafın yanında, her kesimden bu çağrıya destek geldi.
Adıyaman’da son olarak Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bu çağrıya dövizlerini bozdurarak destek verdi. Adıyaman’daki gazeteciler yaklaşık 10 bin Avro ve Doları bozdurdu.
Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine bizde cemiyet olarak kampanyaya katıldık. Arkadaşlarımız birikintilerini Türk Lirası’na ve altına çevirdiler. Gün milli seferberlik günüdür. 15 Temmuzda tankla topla yapamadıklarını bugün ekonomik baskılarla yapmaya çalıştıkları ortadadır. Bu da ters tepecektir. Cumhurbaşkanımız asla asla yalnız değildir. Ülkesi için Adıyaman’dan gelen sese herkes kulak versin. Adıyaman’daki iş adamlarını da aynı kampanyaya davet ediyoruz. Kefenin cebi yok. Milli duruş sergilesinler. Milli duruş demek, dövizi liraya, altına çevirmektir. Ülkemiz için, çoluk çocuğumuz için somut adımlar atılması gerekir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.