Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman’da 4 Ayaklı Civciv

Adıyaman’da önceki gün dünyaya gelen 4 ayaklı civciv görenleri hayrete düşürüyor.Adıyaman merkeze bağlı Akpınar köyünde Abdullah Erdoğan adlı vatandaşın tavuğunun yumurtasından çıkan civcivin 4 ayağı var. Aynı tavuğun 11 yumurtasından...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da önceki gün dünyaya gelen 4 ayaklı civciv görenleri hayrete düşürüyor.
Adıyaman merkeze bağlı Akpınar köyünde Abdullah Erdoğan adlı vatandaşın tavuğunun yumurtasından çıkan civcivin 4 ayağı var. Aynı tavuğun 11 yumurtasından 8’inden civciv çıktı. Çıkan civcivlerden birisi diğerlerinden farklı olarak dünyaya geldi.
Abdullah Erdoğan’ın eşi Fatma Erdoğan kümese gittiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü. Civcivin birisinin 2 olması gereken ayağının 4 olduğunu gördü. İki ayağını yere basan diğer 2 ayağını aktif olarak kullanmayan civciv, diğer civcivler gibi rahat edebiliyor. Sağlıklı olarak yaşamını sürdüren 4 ayaklı civciv görenleri hayrete düşürüyor.
Abdullah Erdoğan, 4 ayaklı civcivin Allah’ın bir hikmeti olduğunu belirterek, bu tür olaylardan ibret alınması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, civcivin 4 ayağının da aktif olduğunu ifade ederek, civcivi görenlerin şaşkına döndüğünü dile getirdi.
Abdullah Erdoğan’ın oğlu Halil Erdoğan ise yıllardan beri çiftçilikle uğraştıklarını ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştıklarını kaydederek, şaşkınlık içerisinde olduklarını söyledi. Halil Erdoğan, köylü vatandaşların 4 ayaklı civcivi çok merak ettiklerini ve gelip baktıklarını ifade etti.
Fatma Erdoğan ise 4 ayaklı civcivi ilk gördüğünde ellerinin ayaklarının titrediğini ve çok korktuğunu aktardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.