Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman Belediyesinden hastanede temizlik çalışması

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde temizlik çalışması yaptı.Her gün günün ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar şehir genelinde temizlik çalışması yürüten...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman Belediyesinden hastanede temizlik çalışması

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde temizlik çalışması yaptı.

Her gün günün ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar şehir genelinde temizlik çalışması yürüten Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile çevresinde de temizlik çalışması gerçekleştirdi. Daha önce okullarda, mesire alanlarında, cadde ve sokaklarda yürüttükleri temizlik çalışmalarını hastane bahçesinde ve çevresinde de yaptıklarını dile getiren temizlik işleri müdürlüğü yetkilileri, daha temiz bir Adıyaman için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren hasta, hasta yakını ve hastane çalışanları ise Adıyaman Belediyesi yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.