Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adaylar içeride, anne ve babalar dışarıda ter döktü

Elazığ’da Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) ortaöğretim basamağına giren adaylar sınavda ter dökerken, aileler ise sınava giren yakınlarını okul bahçelerinde bekledi.Elazığ’da binlerce ortaöğretim mezunu, devlet memuru olabilmek...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) ortaöğretim basamağına giren adaylar sınavda ter dökerken, aileler ise sınava giren yakınlarını okul bahçelerinde bekledi.
Elazığ’da binlerce ortaöğretim mezunu, devlet memuru olabilmek için KPSS’de ter döktü. Sabah erken saatlerinde sınav merkezleri önünde toplanan adaylar, saat 09.00’dan itibaren salonlara alınmaya başlandı. Sınava girecekleri kapıda polis tek tek aradı. Adayların sınava sadece giriş belgeleri ve su ile girmelerine izin verildi.
Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da anne babalar çocuklarını yalnız bırakmadı. Aileler çocukları için dışarıda dua etti. Sınava geciken bazı adaylar ise koşarak son dakikalarda yetişebildi. Oğlunun üniversite birinci sınıfta okuduğunu ve sınava getirdiğini belirten Selahattin Karaçoğlu, “Allah çocuklarımızın emeklerini boşa vermesin. Çalıştılar emek verdiler. Haklarında hayırlısı olsun. Bakalım ne kadar puan alacaklar. Ellerinden geleni yaptılar. Bundan sonrası nasip kısmet işi” dedi.
Stresli bir süreç olduğunu ve herkesin çok emek verdiğini dile getiren Ayhan Karlıdağ da, oğluna ve tüm sınava girenlere başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.