Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’ya Atanan Vali Mahmut Demirtaş’tan Mesaj

Adana’ya ataması yapılan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adana’da zorlukları halk ile birlikte aşacaklarını vurguladı.İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile yaklaşık 4 yıldır görev yaptığı Adıyaman’dan...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’ya ataması yapılan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adana’da zorlukları halk ile birlikte aşacaklarını vurguladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile yaklaşık 4 yıldır görev yaptığı Adıyaman’dan Adana Valiliği görevine atanan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyamanlılardan helallik istedi.
Adıyaman’da görev yaptığı süreçte önemli projeleri hayata geçiren ve ciddi yatırımların yapılmasına öncülük eden Vali Mahmut Demirtaş, kararname ile ilgili açıklamada bulundu.
Adana’nın Türkiye’nin en büyük ve en önemli şehirlerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Mahmut Demirtaş, Adana’da da Adıyaman’daki gibi önemli çalışmalar yapmanın gayretinde olacağını vurguladı. Vali Demirtaş, “Adana Adıyaman’a göre çok daha büyük bir şehir. Her zorluğun bir kolaylığı vardır.İnşallah gittiğimizde bu zorluğu da hep birlikte aşarız. Adıyaman’da yapmış olduğumuz güzel hizmetlerin, bir benzerini, daha büyüklerini, daha iyilerini Adana’da yaparız inşallah. Adanalı hemşerilerimizi selam ve saygılarımı iletiyorum. Adıyaman’a, Adana’ya, bizlere inşallah hayırlı olur” dedi.
Adıyamanlılardan helallik isteyen Vali Demirtaş, “Adıyaman’da yaklaşık 4 yıldan beri Vali olarak görev yapıyorum. Adıyamanlılar ile çok güzel bir kaynaşmamız oldu. Bu görev süresince çok güzel günlerimiz geçti. Çok güzel çalışmalar ve hizmetlere hep beraber imza attık. Adıyamanlılar ile sürekli bir dayanışma ve huzur içerisinde olduk. Adıyaman güvenlik problemlerinin en az olduğu bir huzur kentidir. Yapılan hizmetleri yerine getirirken gerçekten seve seve yerine getirdik. Bütün Adıyamanlı hemşerilerimize haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana helal olsun. Bütün Adıyamanlıların Adana’da bir evleri olacak. Her zaman kapımız Adıyamanlılara açık olacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.