Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanalılar protestolarını sürdürüyor

Adana Milli İradeye Saygı Platformu tarafından düzenlenen mitinge katılan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlenen miting, hayatını kaybeden şehitler için...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Milli İradeye Saygı Platformu tarafından düzenlenen mitinge katılan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.
Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlenen miting, hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto etti.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, öncelikle şehitlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi. Vali Demirtaş, “Türkiye’yi bir daha böyle ihanet içerisinde olan namussuz ve şerefsizlerin eline bırakmayacak şekilde tedbirlerimizi alacağız. Şundan emin olalım, askerlerimiz de emniyetimiz de adliyemiz de birlik ve beraberlik içerisinde bunların kökünü kazıyana kadar çalışacağız. Gece-gündüz 24 saat çalışacağız ve bunların kökünü kazıyacağız” dedi.
Demirtaş, vatandaşların "İdam isteriz" şeklindeki sloganlarına da "İnşallah" cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.