Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’dan Güvenlik Güçlerine 25 Ton Portakal

Adana’nın Kozan ilçesinden Şırnak’ta görev yapan güvenlik güçlerine 25 ton portakal ve 1.5 ton greyfurt gönderildi.Emniyet Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde hazırlatılan bir TIR dolusu portakal ve greyfurt Şırnak’ta devam eden...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’nın Kozan ilçesinden Şırnak’ta görev yapan güvenlik güçlerine 25 ton portakal ve 1.5 ton greyfurt gönderildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde hazırlatılan bir TIR dolusu portakal ve greyfurt Şırnak’ta devam eden terörle mücadele operasyonlarında görev yapan asker ve polislere gönderildi.
Kozan Kaymakamı Avni Oral törende yaptığı konuşmada, “Güneydoğuda güvenlik güçlerimiz teröre karşı çetin bir mücadele veriyor. Kozan portakalını daha önce Diyarbakır’daki güvenlik güçlerimize göndermiştik bugün de Şırnak’taki güvenlik güçlerimize gönderiyoruz. Buradaki temel amacımız, vatandaşlarımızın halkımızın oradaki güvenlik güçlerine kardeşlerimize orada görev yapan canları pahasına bu mücadeleyi yürüten güvenlik güçlerimizin askerimizin polisimizin yanında olduğunun bir ifadesidir” dedi.
Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de, “Güvenlik teşkilatımızın içerisinde yıllarca görev almış biri olarak Şırnak’taki asker ve polislerimizin içerisinde bulunduğu zor şartları gayet iyi biliyorum. Gönderdiğimiz portakalla evlatlarımıza yalnız olmadıklarını, mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Evlatlarımız orada yalnız değiller ve kimse unutmasın ki bu vatan sahipsiz değildir. Vatan söz konusu olursa gerisi teferruattır" diye konuştu.
Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yaş sebze-meyve halinde Şırnak’taki güvenlik güçleri için hazırlatılan portakal yüklü TIR’ın uğurlanmasına Kozan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Süleyman Delibaş ve ilçenin önde gelen iş adamları katıldı.
Daha önce de Diyarbakır’da görev yapan güvenlik güçlerine 20 ton portakal gönderilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.