Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Teröre Tepki Yürüyüşü

Adana’da sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen yaklaşık 500 kişi, teröre tepki yürüyüşü düzenledi.Türkiye’de son 1,5 ayda yaklaşık 60 asker ve polisin şehit edilmesine Adana’da bir grup vatandaş sokağa çıkarak tepki gösterdi....

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2015 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2015 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen yaklaşık 500 kişi, teröre tepki yürüyüşü düzenledi.
Türkiye’de son 1,5 ayda yaklaşık 60 asker ve polisin şehit edilmesine Adana’da bir grup vatandaş sokağa çıkarak tepki gösterdi. Sosyal medya platformu Twitter ve Facebook aracılığı ile örgütlenen yaklaşık 500 kişi, Uğur Mumcu Meydanı’nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplandı. Grup, bir süre sonra yürüyüşe geçti. Vatandaşlar, "Her Türk asker doğar", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canımız feda" sloganlarıyla yürüdü. Bu sırada yoldan geçen sürücüler de korna çalarak vatandaşlara destek verdi.
Grup, sloganlar atarak Atatürk Parkı’na kadar geldi. Burada grup önce şehitler için saygı duruşunda bulundu. Daha sonra ise İstiklal Marşı’nı ve ’Andımız’ı okuyup olaysız bir şekilde dağıldı. Bu sırada yaklaşık 20 araçlık bir grup da ellerinde Türk bayraklarıyla korna çalıp Atatürk Caddesi’nde tur atarak teröre tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.