Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Sıcak Hava Termometreleri Bozdu

Hava sıcaklığının 31 derece olduğu Adana’da sıcaktan bunalan vatandaşlar yeşil alanlarda baharın keyfini çıkardı. Kentteki aşırı sıcaklar nedeniyle bozulan birçok termometre ise bakıma alındı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir hafta...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hava sıcaklığının 31 derece olduğu Adana’da sıcaktan bunalan vatandaşlar yeşil alanlarda baharın keyfini çıkardı. Kentteki aşırı sıcaklar nedeniyle bozulan birçok termometre ise bakıma alındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir hafta boyunca Adana’da hava sıcaklığının 27-30 derece arasında değişeceğini açıkladı.
Kent halkı, mevsim normallerinin üzerinde seyreden bir sıcaklıkta güne uyandı. Öğle saatlerinde termometreler hava sıcaklığını 31 derece olarak ölçtü.
Hava sıcaklığının yükseldiği zamanlarda çok yüksek dereceler gösteren Atatürk Parkı, Sanatçılar Parkı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki termometrelerin bakıma alındığı öğrenildi.
Sıcaktan bunalan vatandaşlar aileleriyle yeşil alanlara akın etti. Ağaç gölgesinde uyuyan vatandaşlar dikkat çekerken, kimi vatandaşlar da aileleriyle güzel havanın tadını çıkarttı.
Kente İstanbul’dan gelen bir genç kız, Adana’nın sıcağıyla ilgili soruya, "Ben buranın yabancısıyım" diyerek cevap vermekten kaçındı. Bazı gençler de, Adana’da yaşayan vatandaşlara sabır diledi.
Ağaç gölgesinde dinlenen bir başka vatandaş ise Adana’nın yıllardır sıcak bir memleket olduğunu belirterek “Sıcaktan memnunuz. Sıcaktan fazla zarar gelmez” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.