Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da kapatılan okulların tabelaları söküldü

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) destek verdiği için kapatılan okulların tabelalarını söktü.Darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde bine yakın...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) destek verdiği için kapatılan okulların tabelalarını söktü.
Darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde bine yakın FETÖ/PDY’ye destek veren okul ve dershanenin kapatılmasına karar verildi. Adana’da da çok sayıda okul ve dershaneye mühür vuruldu. Görevliler, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın talimatıyla kapatılan okulların tabelalarını tek tek söktü.
Akpınar, darbe girişiminin püskürtüldüğünden beri her akşam demokrasi nöbetine devam ettiklerini, devlet içine yuvalanmış teröristleri temizlemek için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "FETÖ’cü okullar tek tek kapatıldı. Şimdi ise o okullara dev Türk bayrakları asıp tabelalarını çıkartıyoruz. Devlete geçen bu okullara ileride eğitim-öğretim verilmesi durumunda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatıyla darbe girişiminde şehit olan vatan evlatlarının ismini vereceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.