Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da eski Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ile 31 polis gözaltına alındı

Darbe girişiminin ardından Adana’da düzenlenen operasyonda eski Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve eski şube müdürlerinin de aralarında bulunduğu 31 polis gözaltına alındı.Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişiminin ardından Adana’da düzenlenen operasyonda eski Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve eski şube müdürlerinin de aralarında bulunduğu 31 polis gözaltına alındı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti 39 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında eski Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Mithat Dobur, eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Karabörk ve Yusuf Ziya Toprak, eski İstihbarat Şube Müdürü Ertuğrul Yetkin’in da aralarında bulunduğu 31 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan polisler sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi.
Eski Emniyet Müdürü Avcı, polislerin uzun namlulu silahlarla aldığı güvenlik önleminin ardından araçtan indirildi. Avcı, sağlık raporu almak için araçtan indikten sonra, "Uçakları ben uçurmadım, tankları ben çıkarmadım, silahları ben sıkmadım, darbeyi ben yapmadım" diye bağırdı.
Polisler sağlık kontrolünden sonra emniyete götürülerek sorguya alındı. Zanlıların yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.