Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da darbe girişimi protestoları sürüyor

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Adana İl Başkanı Harun Gündoğan, darbe girişiminde bulunanları kınayarak, “Bu nöbet devlet büyüklerimizin ‘bitti’ sözü gelmeden asla ve asla bitmemiştir” dedi.Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Adana İl Başkanı Harun Gündoğan, darbe girişiminde bulunanları kınayarak, “Bu nöbet devlet büyüklerimizin ‘bitti’ sözü gelmeden asla ve asla bitmemiştir” dedi.
Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu önünde düzenlenen mitingde konuşan başkan Gündoğan, “Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Vatandaşlarımız bu şerefsizlerin oyununa gelerek sokaklarda farklı olaylara kalkışmasın. Polisimize, askerimize ve devletimize sahip çıkalım. Nöbet bitti demiyoruz. Bu nöbet devlet büyüklerimizin ‘bitti’ sözü gelmeden asla ve asla bitmemiştir. 79 milyon insan birlik olduğunu 15 Temmuz akşamı göstermiştir. Bu birlikteliği inşallah kıyamete kadar sürdürmek istiyoruz. Türkiye bir bütündür. Mesele vatansa gerisi teferruattır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.