Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da animasyonlu Sevgililer Günü kutlaması

Adana’da 14 Şubat Sevgililer Günü, animatörlerin müzikli şovlarıyla kutlandı.Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği tarafından Seyhan ilçesindeki Ziyapaşa Bulvarı’nda 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği düzenlendi.Akademi Mizansen...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da animasyonlu Sevgililer Günü kutlaması

Adana’da 14 Şubat Sevgililer Günü, animatörlerin müzikli şovlarıyla kutlandı.

Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği tarafından Seyhan ilçesindeki Ziyapaşa Bulvarı’nda 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği düzenlendi.

Akademi Mizansen üyesi animatörler, orkestra, uzun bacaklılar ve jonglörler eşliğinde Ziyapaşa Bulvarı’nda görsel şölen sundu.

Etkinlikten keyif alan vatandaşlar cep telefonlarıyla animatörleri görüntüledi.

Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek, vatandaşların Sevgililer Günü’nü kutlayarak, "Her yaşın gençlerine mutluluklar diliyorum. Amacımız bu sıkıntılı ve üzüntülü günlerde bir nebze halkın üzüntüsünü unutturmak, güzel anlar yaşatmak. Tek amacımız bu. Burası Ziyapaşa açık hava alışveriş merkezi. ’Ziyapaşa’da hayat var’ diyoruz. Vatandaşlar uzun zamandır böyle şeyler olmadığı için şaşırıyorlar daha sonra da katılıyorlar. Özellikle mekan içlerine girdiğimizde olumlu tepkiler alıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.