Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acıpayam Belediyesinde açığa alınan 2 kişi göreve iade edildi

Denizli’nin Acıpayam Belediyesinde 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında açığa alınan üç kişiden ikisi göreve iade edildi.Acıpayam Belediyesinde çalışan ve 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturmada açığa...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’nin Acıpayam Belediyesinde 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında açığa alınan üç kişiden ikisi göreve iade edildi.
Acıpayam Belediyesinde çalışan ve 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturmada açığa alınan Ahmet C. ve Osman Y., yapılan incelemenin ardından FETÖ/PDY terör örgütü ile hiçbir bağlantılarının olmadığı tespit edilerek, görevlerine iade edildi.
Yaklaşık 3 ay önce görevden uzaklaştırılan Ahmet C., kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak FETÖ/PDY kapsamında görevden açığa alındığını duyurmuştu. Dün soruşturma kararının neticesini öğrenen Ahmet C. sosyal medya hesabı üzerinden "Kaldığımız yerden devam. Yarın iş başı" diyerek göreve iade edildiğini duyurdu.
Osman Y. ise FETÖ/PDY ile bağlantısının olmadığı ortaya çıkmasından sevinçli olduğunu, görevine tekrar döndüğü için de mutlu olduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.