Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Abur Cubur Neyine Teneffüste Meyve Ye’

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlk ve Ortaokulu’nda ’Abur Cubur Neyine Teneffüste Meyve Ye’ projesi başladı.Balıkesir’in Bandırma ilçesinde öğrencilerin düzenli ve dengeli beslenmeleri için uygulanan...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Abur Cubur Neyine Teneffüste Meyve Ye’
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlk ve Ortaokulu’nda ’Abur Cubur Neyine Teneffüste Meyve Ye’ projesi başladı.
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde öğrencilerin düzenli ve dengeli beslenmeleri için uygulanan projeye Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Bandırma Hastane Müdürü Mülkü Serbes, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Okul Müdürü Ahmet Özdemir yaptığı açıklamada, ’’Yeterli ve düzenli bir beslenme okul çağındaki çocukların sağlıklı büyümesi için kritik önem taşır. Abur cubur hazır yiyeceklere yönelen çocuklara meyve yemeği sevdirmeye çalışmalıyız. Biz de ’Abur cubur neyine teneffüste meyve ye’ projesini hazırlarken bunu hedefledik. Çocuklarımıza zorla meyve yemeği değil meyve yemeği sevdirmek için yola çıktık. Projemizde bize destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.
’Abur cubur neyine teneffüste meyve ye’ projesi kapsamında şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Öğrenciler dans gösterileri yaptılar. Okul içerisinde hazırlanan meyve sepetleri çocuklara gezdirilerek meyveler tanıtıldıktan sonra program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.