Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdurrahman Gazi Vakfında Kavaz dönemi

Abdurrahman Gazi Vakfında yapılan olağan genel kurulda genel başkanlığa Abdulkerim Kavaz seçildi.36. Olağan Genel Kurul, vakfın genel merkezinde yapıldı. Genel kurula tek listeyle giren Abdulkerim Kavaz, üyelerin büyük çoğunluğunun teveccühüyle...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Abdurrahman Gazi Vakfında Kavaz dönemi

Abdurrahman Gazi Vakfında yapılan olağan genel kurulda genel başkanlığa Abdulkerim Kavaz seçildi.

36. Olağan Genel Kurul, vakfın genel merkezinde yapıldı. Genel kurula tek listeyle giren Abdulkerim Kavaz, üyelerin büyük çoğunluğunun teveccühüyle Abdurrahman Gazi Vakfı’nın Genel Başkanı oldu. Abdurrahman Gazi Vakfı Genel Başkanı Abdulkerim Kavaz, genel kurulda yaptığı değerlendirmede, “İlimizin en köklü vakıflarından biri olan ve kuruluş amacı vatanına milletine sevdalı, milli ve manevi değerlere bağlı, imanlı nesiller yetiştirmek olan vakfımızda bu gaye doğrultusunda özverili bir şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Bizlere bu sorumluluğu yükleyen genel kurul üyelerimize teşekkür eder, yeni dönemin şehrimizde hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederiz” dedi.

Başkan Kavaz’ın yönetimi şu isimlerden oluştu: “Sururi Eren, Sıddık Macit, Remzi Ertek, Osman Peker, Ömer Ağırman ve Şerafettin Macit”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.