Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Gül’den Şehit Olan Yakın Koruması İçin Twıtter’dan Fotoğraflı Başsağlığı Mesajı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen, bir dönem yakın koruma ekibinde bulunan Şerife Özden Kalmış için sosyal paylaşım sitesi twitterdan başsağlığı...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen, bir dönem yakın koruma ekibinde bulunan Şerife Özden Kalmış için sosyal paylaşım sitesi twitterdan başsağlığı mesajı yayınladı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bir dönem yakın koruma ekibinde görev alan polis memuru Şerife Özden Kalmış, Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası şehit olmuştu. Abdullah Gül, twitter hesabından şehit olan Kalmış için bir mesaj yayınladı. Gül, Kalmış’ın kendisini koruma görevinde çekilmiş fotoğraflarını yayınladığı mesajında, "Uzun yıllar koruma ekibimde fedakarca görev yapmış olan Şerife’nin Midyat’taki hain saldırıda şehit düştüğünü büyük üzüntüyle öğrendim. Karnındaki bebeğiyle şehit olan kahraman Şerife ile diğer şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Bu mübarek günleri terör eylemleriyle kana bulayanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklar" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.