Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Çatlı ölümünün 20’nci yılında anıldı

Abdullah Çatlı ölümünün 20’nci yılında memleketi Nevşehir’deki mezarı başında anıldı. Anma etkinliğine Çatlı’nın annesi, kardeşi, eşi ve kızları ile Haluk Kırcı da katıldı.3 Kasım 1996 tarihinde Susurluk’ta meydana gelen...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Abdullah Çatlı ölümünün 20’nci yılında anıldı
Abdullah Çatlı ölümünün 20’nci yılında memleketi Nevşehir’deki mezarı başında anıldı. Anma etkinliğine Çatlı’nın annesi, kardeşi, eşi ve kızları ile Haluk Kırcı da katıldı.
3 Kasım 1996 tarihinde Susurluk’ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden Abdullah Çatlı’nın ölüm yıl dönümünde memleketi Nevşehir’de anma programı düzenlendi. Anma programı kapsamında ilk olarak Kurşunlu Camisi’nde Mevlid-i Şerif okunurken program Çatlı’nın Kaldırım Mezarlığı’nda bulunan kabri başında devam etti. Programa Çatlının annesi Remziye Çatlı, kardeşi Zeki Çatlı, eşi Meral Çatlı ve kızları ile Haluk Kırcı, aile yakınları ve sevenleri katıldı.
Üzeri Türk bayrağı ile örtülü Çatlı’nın kabri başında Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi. Dua sırasında hoca Kemikkıran, Abdullah Çatlı’yı, "Nevşehir’in yetiştirdiği güzide insanlardan yiğitler yiğidi, kahraman insan" ifadeleriyle anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.