Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD Hava Kuvvetleri Komutanı İncirlik’te

ABD Hava Kuvvetleri Komutanı General David L. Goldfein, İncirlik’te konuşlu ABD Hava Kuvvetleri 39. Kanat Komutanlığını ziyaret etti.Suriye’de IŞİD’e karşı yürütülen "Doğal Kararlılık" operasyonlarını yerinde incelemek ve operasyona...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD Hava Kuvvetleri Komutanı General David L. Goldfein, İncirlik’te konuşlu ABD Hava Kuvvetleri 39. Kanat Komutanlığını ziyaret etti.
Suriye’de IŞİD’e karşı yürütülen "Doğal Kararlılık" operasyonlarını yerinde incelemek ve operasyona katılan müttefiklerle bir araya gelmek için İncirlik Üssü’ne gelen Goldfein, ziyarette yaptığı konuşmada, komutan olarak hava kuvvetlerinin yüzleştiği zorlukların farkında olduğunu söyledi. Goldfein, "Zorluklarla yüzleştiğimizde işimiz gerçekten zor olacak. Ancak önümüzdeki 10 yılın negatif gidişatını tersine çevirecek fırsatlara sahibiz" dedi.
ABD Hava Kuvvetleri’nde geçmiş 15 yıllık süreçte personelin azaldığını, görev, sorumluluklar ve güvenlik ihtiyaçlarının arttığını ifade eden Goldfein, "Filoların yeniden canlandırılması için personel ve kaynakların sınırsız olduğunu beklemek yanlış. Bunun yerine yapılacak iç düzenlemelerle filoların tekrar olması gereken seviyeye getirilmesi gerekir" diye konuştu.
General Goldfein, ABD’nin düşmanlarından daha iyi başardığı şeylerden birisinin de Türkiye örneğindeki gibi dost ve müttefikleriyle koalisyon kurmak olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.