Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD Büyükelçisi Bass: "Suriye’de tüm gruplarla mücadele ediyoruz"

ANKARA (İHA) – ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass, "Suriye’de tüm gruplarla mücadele ediyoruz" dedi.ABD’nin Ankara Büyükelçisi Bass, ABD resepsiyonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Bass, içişleri ve savunma bakanları ile...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANKARA (İHA) – ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass, "Suriye’de tüm gruplarla mücadele ediyoruz" dedi.
ABD’nin Ankara Büyükelçisi Bass, ABD resepsiyonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Bass, içişleri ve savunma bakanları ile görüşmesine ilişkin soru üzerine, "Benim görüşmem geniş bir alanda teröre karşı verilen ortak mücadele ile ilgili tartışmalar boyutunda oldu. İki bakan ile de görüştüm. Türkiye’nin tehditleri karşısında resepsiyonumuzu erteledik. Türk hükümeti ve diğer koalisyon ortaklarıyla DAİŞ tehdidini yok etmek için yakın çalışmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.
Bass, Fransız Büyükelçiliği’nin kapatılması ve resepsiyonun iptal edilmesine ilişkin soru üzerine, "Güvenliğimizi gelen bilgilere göre değerlendiriyoruz. Güvenliğimizle ilgili değişiklikleri yapıyoruz. Fransız’ların kararı kendi kararlarıdır. İptal etme veya erteleme gibi bir tehdit görmedik. Güvenliğimizi korumak için her şeyi yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Bass, "Koalisyon ortaklarıyla elimizde gelirin yapıyoruz. DAİŞ’e baskı uygulama konusunda koalisyon ortaklarıyla çalışıyoruz. Suriye’de tüm gruplara karşı mücadele ediyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.