Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AB Bakanlığı, Bingöl’de AB Programları Hibe İmkanlarını Anlatacak

Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı 31 Mart 2016 tarihinde Bingöl’de Avrupa Birliği Programları hibe imkanlarını anlatacak.AB Bakanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada, Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) kapsamında finanse edilen...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı 31 Mart 2016 tarihinde Bingöl’de Avrupa Birliği Programları hibe imkanlarını anlatacak.
AB Bakanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada, Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) kapsamında finanse edilen "AB Programlarına Katılımın Güçlendirilmesi (Enhancing Turkey’s Participation in EU Programmes)” Projesi, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından, Programların ülkede etkin bir biçimde uygulanması ve ülke çapında potansiyel faydalanıcılara topluca tanıtımın yapılması amacıyla yürütüldüğü kaydedildi.
Proje kapsamında 12 ilimizde 2014-2020 döneminde katılım sağladığımız AB Programlarının (ERASMUS+, UFUK 2020, İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği - COSME, Yaratıcı Avrupa, İstihdam ve Sosyal Yenilik - EaSI) tanıtım çalıştayları gerçekleştirileceği kaydedilerek şöyle denildi:
"Bu çerçevede, 31 Mart 2016 tarihinde Berti Otelinde AB Programları finansman imkânlarının tanıtıldığı bir toplantı gerçekleştirilecektir. Toplantıya projemizin internet sayfasından daha önce kayıt yaptıranlar katılım sağlayabilecektir.
Vatandaşlarımızın, araştırmacılarımızın, KOBİ’lerimizin, üniversitelerimiz ve belediyelerimizin Avrupa çapında oluşturulan toplamda yaklaşık 95 milyar avroluk kaynağa erişimi hakkında bilgilendirilmesi sağlanacaktır. Böylece vatandaşlarımız AB’deki muadilleriyle işbirliği yapma, alanlarındaki yenilikleri takip etme ve yeni ülkelere açılma imkânı bulacaklardır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.